Over ons

IMMO TRADING is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van residentieel en bedrijfsvastgoed in Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant. Het is een huis van vertrouwen, waar je vrijblijvend terecht kan voor al je vragen en professioneel advies.

Onze sterke punten
Geen verkoop of verhuring is geen kosten
Wij staan garant dat wanneer er geen verkoop of verhuring wordt gerealiseerd u geen kosten zullen worden aangerekend!

Vrijblijvend & gratis advies
Uw eigendom schatten wij GRATIS en zonder verplichting. Ook voor andere informatie kan u bij ons terecht.

Erkend vastgoedmakelaar BIV
Iedere makelaar dient wettelijk erkend BIV lid te zijn sinds 1993 en is gebonden aan een gedragscode.

Objectieve informatie en realistische schattingen
Een huis is enkel verkoopbaar indien de vraagprijs overeenstemt met de marktwaarde. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de marktevolutie als geen ander.

Een dynamisch bedrijf
IMMO TRADING maakt geen deel uit van een groep of dergelijke en kan bijgevolg snel, autonoom en doeltreffend handelen en beslissen.

Talrijke referenties van tevreden klanten


Begeleide bezoeken
Wij zorgen voor de rondleiding in uw huis en informeren de klanten over mogelijkheden tot verbouwen of bijbouwen, verbinding naar scholen, autosnelwegen, winkels, de meeneembaarheid van registratiekosten, abattement enz...

Discretie
Dat is ons handelsmerk! Wenst u wel of geen bord, een open, commerciŽle aanpak of eerder een discrete afhandeling. Wij dringen u niets op, en bespreken samen met u de te hanteren werkwijze.

Een professionele, up-to-date website
Wij hebben geopteerd voor een snelle eenvoudige website om u het surfen zo aangenaam mogelijk te maken. Onze website wordt dagelijks aangepast!

Gesproken talen
Nederlands, Frans, Engels en Duits